Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Prime Cargo slutter investering i Egypten

Søgeord:

11. september 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

501 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Forlader One Chain Logistics.

Prime Cargo A/S har besluttet at afhænde aktieandelen på 10 procent  i One Chain Logistics i Egypten. Det meddeler Prime Cargo A/S i en pressemeddelelse.

 

Prime Cargo var en del af den gruppe investorer, der startede One Chain Logistics (OCL) i Egypten i 2008 med ambitionen om at tilbyde 1. klasses logistikløsninger til det egyptiske marked på +90 millioner indbyggere samt støtte Egyptens ambition om at være gateway til det nordafrikanske marked.

 

Danida-støtte

Projektet blev sponsoreret af Danida, og på trods af en meget omtumlet periode i Egypten siden ​​OCL startede op, har virksomheden haft succes og tilbyder i dag mere end 100.000 m2 lager på fire lokationer i Egypten, og beskæftiger mange mennesker. Prime Cargo og Danida har spillet en afgørende rolle i denne succes ved at tilbyde både økonomisk og teknisk støtte til udviklingen af ​​OCL.

- En nylig ændring i aktionærstrukturen betyder, at vores stiftende partner, Namaa for Development (en stor egyptisk industri- og ejendomsgruppe), gennem deres datterselskab Paradise Capital træder ud som aktionærer, og Prime Cargo har besluttet at acceptere et tilbud om at gøre det samme. Derfor har vi solgt vores aktier tilbage til OCL, og transaktionen blev afsluttet den 5. september 2017, oplyser Group CEO Jesper Bejstrup.

 

- Vi er stolte over at have bidraget til OCL’s succes og over at se, at virksomheden er klar til at stå på egne ben. Vi ønsker vores partnere i Egypten al succes i fremtiden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk