Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Prime Cargo solgt

Søgeord:

11. maj 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

2718 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Japansk gigant overtager dansk logistikselskab.

 

 

Japanske Mitsui-Soko Group her købt danske Prime Cargo. Mitsui-Soko Group, der betegnes som en af verdens ledende logistikudbydere, har hovedkvarter i Tokyo i Japan

 

Handlen omfatter Prime Cargo A/S, Streamline A/S og Prime Cargo (HK) Ltd.

 

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Prime Cargo.

 

Her hedder det, at grundlæggerne – efter fuldførelsen af en gradvis overdragelse af ledelsen til et nyt team – nu finder, at tiden til at overdrage ejerskabet til en selskab, der har matchende værdier for rigtig.

 

- Vi grundlagde i sin tid Prime Cargo ud fra ønsket om at etablere et selskab inden for transport og logistiksektoren, hvor kunderne var i fokus. Samtidig ville vi skabe et miljø, hvor vi kunne tiltrække de bedste medarbejdere i branchen, siger en af partnerne i Prime Cargo.

- Derfor er vi meget glade for, at vi har fundet en køber som tror på de samme værdier, som vi gør og som vil videreføre Prime Cargo i denne ånd.

Den nuværende og fremtidige adm. direktør Morten Nielsen hilser ejerskiftet velkommen.

- Det vil gøre os i stand til at accelerere vores vækststrategi og vi vil fortsætte med at drive Prime Cargo som det selskab alle kender i dag. I årenes løb har vi skabt et unikt miljø og kultor både i forhold til vores kunder og internt i forhold til vores ansatte. Det vil fortsat være vores hovedfokus i fremtiden, siger Morten Nielsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com