Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Projektlast styrket

Søgeord:

17. september 2015  |  

Læst i alt:

1031 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Baltic Shipping Company forsætter ekspansionen.

Tidligt onsdag morgen ankom én af Baltic Shipping's coastere M/V "Andrina F" til Frederiksværk. Skibet skulle laste en gigantisk konstruktion til en kabelrulle i Sydnorge.

 

Med en vægt på knap 100 tons og en diameter på ikke mindre end 18 meter, fyldte kabelrullen godt på lugen af den 11 meter brede coaster.

 

-Vi har arbejdet med lasten i et stykke tid. Aftalen er kommet i stand efter et godt lokalt samarbejde. Kabelrullen er produceret lokalt, aftalen er lavet lokalt, og vores kollegaer fra A. Henriksen Shipping har lastet den ombord, fortæller Mikkel Schmidt fra Baltic Shipping Company.

 

-Projektlaster er blevet en større del af vores portefølje af laster og udgår i dag 20 procent af vores laster. Vi differentierer os ved, at vores besætninger står for al lastning & securing af godset. Vores kunder får dermed en total løsning uden brug af assistance fra land, fortæller Ronnie Hulstrøm.

-Vi har 12 coastere som vi sejler primært i Østersøen og på Kontinentet. Vores mål er forsat at styrke vores position på det "short-sea markedet", hvad enten det er stål, skrot, korn, skærver eller en projektlast, så ved vii hvordan lasten skal håndteres fra A til B.

 

-Vi skal ikke ind og konkurrer med heavy lift rederierne eller have skibe med kraner. Vi skal fastholde det, som vi er gode til, og det er coastere på de korte distancer.

 

Baltic Shipping Company A/S har egne kontorer med klarering og stevedoring i København, Frederiksværk, Hundested, Korsør og Køge. Firmaet tilbyder befragtning og totale transportløsninger fra A til B med firmaets egen flåde, som pt. består af 12 moderne coastere i størrelsen 1550 til 3800 dwt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com