Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Q8 og Danske Speditører fortsætter parløb

Søgeord:

25. november 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

917 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fokusgruppe er kommet med forslag.

I efteråret 2015 indledte Q8 og Danske Speditører et samarbejde med det formål, at få afdækket potentielle ønsker fra medlemmer af Danske Speditører til en given samarbejdspartner inden for dieselleverance.

 

Hvad kan speditørerne godt tænke sig, at dieselleverandørerne leverer, og savner speditøren noget i deres daglige samarbejde?

 

Dette ønske om at få afdækket muligheder i samarbejdet speditør/dieselleverandør imellem, udmøntede sig i afholdelsen af en fokusgruppe der blev afviklet i foråret 2016. I fokusgruppen deltog 6 medlemsvirksomheder fra Danske Speditører, og forløb sig over en eftermiddag. I spidsen for fokusgruppen stod en konsulent, arrangeret af Q8. Mange tanker og ideer blev vendt og bolde kastet i luften, og resultatet af dette er en liste med helt konkrete punkter, som kan optimere samarbejdet de to parter imellem. Opgaven er nu at få prioriteret punkterne og få dem operationaliseret.

Planen er, at Danske Speditører i starten af det nye år skal udvælge, hvilke projekter, der startes med, og se på hvordan vi skaber de bedst mulige nye produkter.

 

Fortsættelsen af samarbejdet betyder også, at aftalen om at medlemmer af Danske Speditører får adgang til fordelagtige priser på diesel og benzinkort fortsætter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com