Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

RAL ramt af store problemer

Søgeord:

21. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Royal Arctic Line er hårdt ramt af uheld og forsinkelser. Tre af rederiets feederskibe er i øjeblikket bagud i forhold til sejlplanerne.

Royal Arctic Line er hårdt ramt af uheld og forsinkelser. Tre af rederiets feederskibe er i øjeblikket bagud i forhold til sejlplanerne.To er forsinket på grund af stormvejr, et tredje er blevet forsinket på grund af et værftsophold, der trækker ud og endelig er telefonsystemet i Nuuk ude af drift.

 

På grund af storm den 18. november i Nuuk blev feederskibet Arina Arctica forsinket på sin nuværende rejse. Det lykkedes netop skibet at komme ud af havnen i Nuuk inden stormen blev for voldsom.

 

Irena Arcticas afgang fra Aalborg i denne uge bliver forsinket på grund af tekniske problemer, der betyder, at skibet må forlænge et værftsophold i Aalborg. Det vil betyde mindre forsinkelser af gods til hele Grønland.

Nuka Arctica er som det sidste skib blevet ramt af forsinkelse på grund af stormvejr i Nordatlanten. Skibet ankommer derfor først til Nuuk fredag. Havnen i Nuuk holder derfor ekstraordinært åbent for udlevering af gods lørdag den 23. november.

 

Endelig meddelte rederiet i går, at telefonerne på Royal Arctic Lines hovedkontor i Nuuk for øjeblikket er ude af drift og telefonsystemet først kan repareres når man får reservedele fra Danmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com