Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rammeordre til World Wide Workers

Søgeord:

1. august 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

541 gange

Læses i øjeblikket af:

1

To-årig aftale om service og vedligehold på norske fjernvarmeværker.

 

World Wide Workers A/S norske datterselskab har efter kort tid taget et vigtigt skridt i bestræbelserne på at sikre en øget aktivitet i Norge.

 

World Wide Workers Norway har opnået en 2-årig rammeaftale for både service og vedligehold på fjernvarmeværker og centraler i Oslo Kommune.

 

Efter at have gennemgået prækvalificering og budrunde stod virksomheden i starten af juni tilbage som en af to leverandører, der blev tilbudt en rammeaftale – ud af 87 startende virksomheder.

 

- Vi er meget glade for, at det allerede er lykkedes os at få en rammeaftale indenfor fjernvarme i hus. Det var noget, vi gik målrettet efter, og det er en af de helt store spillere på markedet – faktisk den primære leverandør af fjernvarme i hele Oslo. Det er en aftale, vi forventer os meget af denne sommer og i de kommende to år, fortæller en tilfreds norsk direktør, Kim Borg Larsen i en pressemeddelelse fra den danske virksomhed.

Fjernvarme er ”hot”

Men World Wide Workers Norway A/S er allerede i gang med fjernvarmeopgaverne – den første opgave i Norge blev påbegyndt allerede i midten af maj. Her bliver der svejset og monteret fjernvarmerør på en opgave, som forventes at køre til midt i oktober. Kim Borg Larsen understreger at, fjernvarme er en bevidst satsning fra det nyåbnede datterselskab, der ser mange muligheder indenfor dette felt. Det er også indenfor fjernvarme, at der oplevet den største efterspørgsel på medarbejdere med kompetencer indenfor svejsning. Det er kompetencer og erfaring, som World Wide Workers kan byde ind med fra mange lignende opgaver på dansk grund.

 

- Det er dejligt at komme i gang med vores første projekt, og se hvordan der bliver gået til den. Som ny direktør kan man godt være lidt spændt, men medarbejderne har til fulde levet op til min forventning om, at vi kunne levere en indsats på et højt håndværksmæssigt niveau. Vores force er, at vores medarbejdere har prøvet mange forskellige typer opgaver, og derfor hurtigt kan omstille sig til et nyt projekt. Det har også betydet at vores kunder har været tilfredse med vores indsats – så egentlig skal vi bare fortsætte med at klø på, afslutter en glad direktør.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com