Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Randers Havn VVM-klar

Søgeord:

7. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Trafikstyrelsen offentliggør den færdige VVM-redegørelse omkring en udvidelse af Randers Havn, der i hovedtræk omfatter en udvidelse af havnen mod øst med tilhørende spulefelter og ny adgangsvej.

Trafikstyrelsen offentliggør den færdige VVM-redegørelse omkring en udvidelse af Randers Havn, der i hovedtræk omfatter en udvidelse af havnen mod øst med tilhørende spulefelter og ny adgangsvej.VVM står for Vurdering af Virkninger på Miljøet, og er en undersøgelse, der foretages af en kommune eller Miljøministeriet i forbindelse med større anlægsprojekter.

 

Hovedkonklusionen i rapporten er, at der med gennemførelse af de beskrevne afværgeforanstaltninger ikke sker virkninger på det omgivne miljø, der er så væsentlige, at hovedprojektet ikke bør gennemføres.

 

Med andre ord lyder det ikke til, det kan vare længe, før gravemaskinerne for alvor er i gang i den kronjyske fjordhavn.

 

Den 343 sider lange VVM-redegørelse kan læses i sin helhed på trafikstyrelsen.dk, og bemærkninger til projektet kan fremsendes til info@trafikstyrelsen.dk til og med 30. september. /

anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com