Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

RAV af 2012 sætter fokus på finansiering

Søgeord:

3. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2307 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Er vognmændene dem, som bankerne ikke vil lege med, spørger Ribe Amts Vognmandsforening af 2012, der 12. juni indkalder til medlemsmøde på Hovborg Kro.

Er vognmændene dem, som bankerne ikke vil lege med, spørger Ribe Amts Vognmandsforening af 2012, der 12. juni indkalder til medlemsmøde på Hovborg Kro.- Det er en generel opfattelse, at finansierings-

 

institutterne har et ekstra vågent øje på vognmands-

 

branchen. På den ene side vil man gerne lave forretninger, da branchen har et stort investeringsbehov - og på den anden side er man skræmte over en generel beskeden indtjening og egenkapital, lyder det i en aktuel pressemeddelelse fra Ribe Amts Vognmandsforening af 2012.

 

Foreningens formand, Frede Matzen, Ribe, (foto) tilføjer:

 

- Samfundet omkring os taler om vækst og udvikling. Skal det være realistisk, kræver det en stærk transportbranche, som er i stand til at løfte et stigende behov for godstransport. Men selvom vi har viljen til at følge med, nytter det jo ikke noget, hvis bankerne stadig kører i slæbegear.

Det lykkes dog i hverdagen for de fleste at opnå finansiering til såvel drift som anlægs- investeringer, men hvordan vælges den mest fornuftige finansieringsform?

 

Det forsøger foreningen nu at give medlemmerne et overblik over, når den 12. juni indkalder til medlemsmøde på Hovborg Kro.

Fire finanseksperter deltager

Foreningen inviterer tre finansfolk til at give deres bedste, aktuelle bud:

 

et leasingselskab, en lastvognsimportør og en erhvervsrådgiver fra bankverdenen. For at samle trådene og afsløre ”det med småt” deltager også en uafhængig bankrådgiver.

 

- Det er måske ikke det store problem at få finansieret en ny lastbil hos forhandleren, men skal forretningen udvides, kræver det samtidigt større driftskapital, og her kommer pengeinstitutterne ind i billedet. Hvordan et total finansieringsbillede kan komme til at se fornuftigt ud, håber vi at få et eller flere svar på under mødet, tilføjer Frede Matzen.

Interesserede gæster er velkomne via tilmelding på info@ravf.dk

 

Ribe Amts Vognmandsforening af 2012 er stiftet i september 2012 med 50 medlemmer ved stiftelsen og 87 medlemmer i maj i år. Medlemskredsen tegner vognmænd fra hele landet, der betaler 1500 kr. i årligt medlemskontingent.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com