Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rederi får ny topchef

Søgeord:

29. september 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

727 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stena Line ansætter ny adm. direktør.

Niclas Mårtensson er udpeget som ny adm. direktør i verdens største færgerederi, Stena Line. Den tidligere adm. direktør Carl-Johan Hagman fortsætter som bestyrelsesformand.

 

Niclas Mårtensson har mere end 10 års erfaring med tunge ledelsesstillinger i Stena Line. Blandt andet har han bestridt poster som Route Manager i Tyskland og Polen, som driftsdirektør og senest som vicedirektør.

 

-Udnævnelsen af Niclas Mårtensson er et naturligt skridt i vores udvikling. Vi er derfor meget tilfredse med internt at have rekrutteret en ny adm. direktør, som har alle forudsætninger for at realisere vores strategi, siger Carl-Johan Hagman.

 

Niclas Mårtensson tiltræder omgående som adm. direktør i Stena Line, mens Carl-Johan Hagman vender tilbage til sit virke som bestyrelsesformand i Stena Line, ligesom han forbliver i rollen som Head of Shipping i Stena AB.

-Jeg ser stort frem til at varetage denne meget spændende stilling med fokus på vores kunder og vores vision om at skabe en bæredygtig og fuldt digitaliseret virksomhed. Behovet for transport af både gods og passagerer fortsætter med at vokse, og via vores solide europæiske færgenetværk står Stena Line stærkt i forhold til at møde efterspørgslen på bæredygtig vis, siger Niclas Mårtensson.

 

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com