Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rederi-fusion godkendt

Søgeord:

4. december 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1889 gange

Læses i øjeblikket af:

1

 

Fusionen mellem det tyske containerrederi Hapag-Lloyd og chilenske CSAV er nu endeligt på plads efter, at alle relevante myndigheder har godkendt fusionen.

 

 

CSAV’s aktiviteter fusioneres ind i Hapag-Lloyd, der dermed bliver verdens fjerdestørste containerrederi.

 

-Dette er en stor dag for begge selskaber. Med Hapag-Lloyd’s styrke i den asiatiske trafik og i Nordatlanten kombineret med CSAV’s stærke position i Latinamerika vil vi blive et førende rederi i regionen og dermed være i stand til at tilbyde vores globale kunder et endnu mere attraktivt netværk og et større produktsortiment. Vores evne til at konkurrere vil også blive betydeligt forstærket ved at lukke kløften til top tre i vores industri, siger Rolf Habben Jansen, adm. direktør i Hapag-Lloyd.

 

De to rederier vil tilsammen have en årlig omsætning på cirka 12 milliarder dollar og vil have en flåde på cirka 200 skibe med en samlet kapacitet på en million TEU, der vil transportere cirka 7,5 millioner teu om året. Det ventes, at fusionen vil give årlige besparelser på mindst 300 millioner dollar ved at optimere netværket, forbedre produktiviteten og reducere i omkostningerne.

Integrationen af CSAV i Hapag-Lloyd ventes at være afsluttet ved udgangen af andet kvartal 2015.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com