Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rederi søsætter investering på 2 mia. kr.

Søgeord:

18. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2313 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fjord Line har nået målet med rederiets gigantiske investering i søfart mellem Danmark og Norge. I dag sættes selskabets anden spritnye miljøvenlige cruisefærge, MS Bergensfjord, i drift. Samtidig har rederiet fået lov til at bunkre med passagerer om bord i Norge.

Fjord Line har nået målet med rederiets gigantiske investering i søfart mellem Danmark og Norge. I dag sættes selskabets anden spritnye miljøvenlige cruisefærge, MS Bergensfjord, i drift. Samtidig har rederiet fået lov til at bunkre med passagerer om bord i Norge.Gert Balling, direktør i Fjord Line Danmark forklarer:

 

- Fjord Line sejler nu for fuld kraft. Vi har investeret knap 2 milliarder i nye skibe og en ny terminal i Hirtshals, og det har været en fantastisk rejse som forhåbentligt fortsætter. Med de to topmoderne færger øger vi tonnagen med mere end 200 procent i forhold til 2013, så i år sætter vi kursen mod det højeste passagerantal nogensinde.

 

De to nye skibe, MS Bergensfjord og søsterskibet MS Stavangerfjord, sejler dagligt mellem Hirtshals, Langesund, Stavanger og Bergen, rummer 1500 passagerer og 600 biler.

Det er en forøgelse, der er til at få øje på i forhold til tidligere, hvor Fjord Line sejlede på ruten tre gange om ugen med et skib, der blot kunne medbringe 840 passagerer og 150 biler.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com