Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rederiet Færgen sejler hjem med nye rekorder

Søgeord:

5. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Juli måned bød på rekordmange rejsende til de danske øer. Rederiet Færgen mener, at det intensive samarbejde med ø-destinationerne og det gode sommervejr er en stor del af forklaringen på den positive udvikling.

Juli måned bød på rekordmange rejsende til de danske øer. Rederiet Færgen mener, at det intensive samarbejde med ø-destinationerne og det gode sommervejr er en stor del af forklaringen på den positive udvikling.På ruten mellem Sassnitz og Rønne satte man lørdag 26. juli ny rekord med 6,6 procent flere passagerer og 14,9 procent flere biler end samme lørdag sidste år.

 

Weekenden før overførte rederiet på den store rejsedag lørdag 19. juli hele 5,6 procent flere passagerer og 10,7 procent flere biler på Fanø-ruten end sidste år.

 

På Als-ruten slog rederiet også tidligere rekorder og overførte 13,5 procent flere passagerer end samme lørdag sidste år.

 

Den trafikmæssigt største rute mellem Ystad og Rønne viste samtidig en stigning i antallet af passagerer på 5,7 procent og en stigning i antal fragtede biler på 4,5 procent i forhold til samme lørdag sidste år.

I alt er der på Færgens otte ruter overført 787.000 passagerer i juli, hvilket er 21.500 flere end samme måned sidste år.

 

Antallet af overførte biler er samtidig steget to procent i juli, hvilket svarer til næsten 4.100 flere biler end sidste år.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com