Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Regn udskyder vejspærring på E45

Søgeord:

20. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Regnvejr sætter en stopper for Vejdirektoratets planer om at spærre E45 i sydgående retning mellem til- og frakørsel 61 Vejle Syd og til- og frakørsel 60 Vejle Nord i aftes klokken 19.00 og frem til torsdag morgen klokken 06.00.

Regnvejr sætter en stopper for Vejdirektoratets planer om at spærre E45 i sydgående retning mellem til- og frakørsel 61 Vejle Syd og til- og frakørsel 60 Vejle Nord i aftes klokken 19.00 og frem til torsdag morgen klokken 06.00.Asfaltarbejdet bliver udskudt et døgn, så spærringen i stedet gælder fra torsdag den 20. juni klokken 19.00 til fredag den 21. juni klokken 06.00.

 

Trafikken bliver, som planen hidtil har været, ledt ned gennem Vejle by via til- og frakørsel 60 Vejle Nord (Horsensvej) og tilbage på motorvejen ved til- og frakørsel 61 Vejle Syd (Fredericiavej).

 

Vejret kan give uforudsete problemer

 

Det er ikke muligt at lægge asfalt, når det regner meget, fortæller projektleder i Vejdirektoratet Robin Højen Madsen:

-Vejret driller os desværre, og vi er tvunget til at ændre planer i sidste øjeblik. Vi kan ikke lægge asfalt med de mængder regn, der allerede er kommet og som ser ud til at komme i aften i området, siger han og tilføjer:

 

-Vi er kede af at ændre på tingene så sent. Trafikanterne har behov for at vide, hvad de kan forvente, når de kører på motorvejen, men vi håber på, at folk har forståelse for, at vejret kan give os nogle uforudsete problemer.

 

Asfaltarbejdet er en del af et større slidlagsarbejde på strækningen, der varer frem til den 24. juni.

 

Selvom asfaltarbejdet ikke kan udføres i aften og nat, vil det ene spor i sydgående retning alligevel blive inddraget til andet arbejde på strækningen, men spærringen er altså udsat til i morgen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com