Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Renault: Ny Master – største serie

Søgeord:

2. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Renault Trucks introducerer ny Renault Master, og distributionsserien fra Renault Trucks er nu den mest omfattende på markedet.

Renault Trucks introducerer ny Renault Master, og distributionsserien fra Renault Trucks er nu den mest omfattende på markedet.Den nye Renault Master, introduceret på Birmingham Commercial Vehicle Show 29. april, har med nyt design, ny biturboteknologi, ESC som standard, og Eco-Mode for brændstof-

 

besparelser fået mange nye fordele.

 

Den er tilgængelig fra 2,8 til 4,5 ton og fås som kassevogn, enkelt chassis, kombi, bus, med mandskabskabine og platformschassis - med salgsstart i Danmark i næste uge (24) og levering til efteråret.

 

Den nye Renault Master har biturboteknologi (på 135 og 165 hk motorer), hvilket gør det muligt at operere både ved høje og lave omdrejninger, samt enten en lavtryks- eller højtryksturbomotor, og derved udnytter den det maksimale trykladningspres i alle motorens brugsfaser.

For føreren betyder dette større kørekomfort, øget ydeevne og samtidig et lavere brændstofforbrug og dermed mindre CO2-udledning.

 

Kunder, der vælger den nye Renault Master, kan også spare brændstof ved at bruge Eco-tilstand, som er standard på biler med 135 hk og 165 hk motorer. Chaufføren kan optimere brændstofforbruget blot ved at trykke på en knap på instrumentbrættet.

Start- og stopsystem

Den nye Renault Master er også udstyret med Start- og stopsystem som standard på 135 hk og 165 hk versioner.

 

Dette sætter automatisk motoren på standby, når bilen holder stille ved f.eks. trafiklys. Motoren starter igen ved et tryk på koblingen eller ved at sætte i første gear.

 

Kombineret med biturboteknologi gør disse systemer det muligt at spare helt op til 10 procent på brændstofforbruget.

For så vidt angår sikkerhed er alle versioner af den nye Renault Master udstyret med ESC retningsstabilitetskontrol som standard.

 

For manøvredygtighed og optimal sikkerhed indeholder ESC også Hill Start Aid (Bakkebremse), assistance med nødbremsning (Emergency Break Assist), hjælp til bedre vejgreb (Extended Grip), en trailerstabilitetsfunktion (Trailer Swing Assist) samt en række andre funktioner.

Dæktryk-tjek

På kombimodeller kan man også få dæktrykovervågningssystem , og for øget synlighed og derved maksimal sikkerhed kan den nye Master udstyres med et spejl på passagersolskærmen, der minimerer den blinde vinkel.

 

Renault Master har fået et nyt design ved hjælp af en ny front, ny kølergrill og det røde navneskilt (Tagplate) på fører- og passagerdøren, der identificerer modellen.

Johan Selven, Nordic Director Commercial Trucks Renault:

 

- Med den nye Renault Master, Renault Trucks D Cab 2,0, Renault Trucks D og Renault Trucks D wide er distributionsserien fra Renault Trucks et oplagt valg til alle former for distributionskørsel. Med Renault Trucks’ services såsom Start & Drive vedligeholdelseskontrakter, finansierings- og forsikringsløsninger og ikke mindst vores 24/7 service, der med integreringen i Volvo Group Trucks gav os meget større servicenetværk i Danmark, er det helt sikkert, at den nye Renault Master, ligesom vores øvrige produktprogram, vil få en stærk position på markedet.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com