Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Renault tilbyder gratis prøveperiode på flådestyring

Søgeord:

28. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

For at markere lanceringen af det helt nye produktprogram, tilbyder Renault Trucks nu uden beregning et fem måneders abonnement på Optifleet til administration af vognparken.

For at markere lanceringen af det helt nye produktprogram, tilbyder Renault Trucks nu uden beregning et fem måneders abonnement på Optifleet til administration af vognparken.Her kan kunden opnå større rentabilitet for sin vognpark ved at styre virksomheden i realtid, nedsætte driftsomkostningerne og få styr på de vigtigste udgiftsposter.

 

Renault Trucks tilbyder fem måneders gratis abonnement på Optifleet modulerne MAP, Check og Drive ved bestilling af Euro 6-køretøj i Langdistanceserien med DTI 11 & DTI 13 motorer inden den 31. december 2013. Modulet Link kan tilkøbes separat.

 

De 4 Optifleet moduler: Map – Lokaliser Vognparken, lokaliser køretøjerne i realtid.

 

Kunden kan finde sine køretøjer i realtid, måle køretøjets hastighed, placering, retning, førerens navn og førerkortets status.

De analyser historikken over køretøjernes kørte strækninger, og man kan optimere ruterne og undgå overflødig kørsel.

Check følger på køretøjernes brændstofforbrug.

Systemet hjælper med reduktion af brændstofforbruget

 

Man kan følge de tekniske data for hvert køretøj og hver fører på afstand: brændstofforbrug, forbrug i grønt område, procentdel af tid brugt i tomgang, antal gange bremsepedalen er aktiveret mv.

 

Der er samtidig overvågning på betydelige variationer i brændstofniveauet i tanken, som udløser en alarm, og der kan udskrives et miljømæssigt fodaftryk (kuldioxid, NOx mv.).

Drive – følge lovgivningen

Man kan downloade data på afstand, hvor det er muligt at følge køre- og hviletiderne i realtid i overensstemmelse med reglerne (EU-forordning 561/2006).

 

Man kan analysere og hente data via elektronisk overførsel fra fartskriverens hukommelse og førerkortet.

Link – Ledsag Chaufførerne

Det modul, der ikke er gratis i prøveperioden, giver mulighed for f.eks. at sende en leveringsadresse til det indbyggede navigationssystem, og man kan kommuniker med chaufførerne pr. e-mail samt se aktivitetstider og køretøjets log på en ekstra skærm i førerhuset.

 

Renault Trucks tilbyder sine kunder en række værktøjer, der kan måle, analysere og overvåge brændstofforbruget for det enkelte køretøj eller for hele flåden. Uanset om der er tale om en stor eller en lille virksomhed er Optifleet designet til at passe godt på kundens virksomhed!

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com