Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Renault Trucks fejrer samarbejde

Søgeord:

31. august 2016  |  

Læst i alt:

739 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Et år som fuldgyldigt medlem af Volvo Trucks.

Det brede serviceudbud, som Volvo Trucks tilbyder sine kunder, er nu blevet udvidet til også at gælde Renault Trucks kunderne. Medarbejderne på Volvo Trucks’ landsdækkende serviceanlæg har forberedt sig grundigt og er klædt godt på til opgaven.

 

Reservedels- og værkstedspersonalet er målrettet blevet uddannet til at servicere Renault-kunden og Renault Trucks’ brede produktprogram. Der er blevet udpeget en Renault Trucks ambassadør på hvert enkelt serviceanlæg, som skal sikre, at Renault-kunden får den ønskede service, og at organisationen holder momentum i Renault Trucks kundens favør.

 

Og processen fortsætter, understreger servicedirektør Jens Egeskov fra Volvo Group Trucks Danmark A/S.

 

-Vi har samlet nogle erfaringer, og vi fortsætter med at målrette vores service. Vi er til for kunderne og vi ønsker at indrette vores forretning efter kundens ønsker og behov. Det ligger i vores dna, fortæller han.

Det høje ambitionsniveau på serviceområdet gælder alle filialerne i netværket – såvel dem, der hører under Volvo Truck Center som dem, der drives af de private forhandlere – Skifter Lastbil A/S, Autohuset Vestergaard A/S og Titan Lastvogne A/S. I alt et servicenetværk bestående af 20 servicepunkter i Danmark.

 

-Kunderne skal vide sig sikre på et højt og ensartet serviceniveau, uanset hvor i landet de vælger at besøge vores serviceanlæg, fortæller Jens Egeskov.

 

Kunderne har taget godt imod det fælles servicekoncept for Volvo Trucks og Renault Trucks. Service- og værkstedschef Michael Korsgaard fra IBF i Ikast, der har cirka 200 lastbiler i daglig drift over hele landet, ser kun fordele ved sammenlægningen.

-Vi har fået et værksted mindre at besøge, når vores Renault og Volvo lastbiler kan komme på samme værksted. Vi har godt nok eget værksted, men vi benytter også eksterne værksteder rundt om i Danmark. Det kan forbedre vores effektivitet og nedetid. Vi er fuldt ud tilfreds med den service, vi får på Volvos værksteder, fortæller Michael Korsgaard.

 

Selvkørende Volvo-vognmand Rolf Holmslykke i Herning, der administrerer servicebehovet for virksomheden Sand Distributions fem Renault Premium lastbiler, ser også klare fordele.

 

-Det er et plus, at Volvos værksteder ligger inde med alle de nødvendige reservedele til både Renault og Volvo. Jeg er gennem mange år kommet på Volvos værksteder i Padborg, Aabenraa og Herning og er meget tryg ved reservedels- og værkstedspersonalets ekspertise. De er dygtige, fleksible og serviceorienterede, og det letter mig i mit arbejde, fortæller Rolf Holmslykke.

Service- og værkstedschef Michael Korsgaard fra IBF i Ikast. (Foto: Volvo Trucks)

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com