Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Renault Trucks har trænet 40 dedikerede mekanikere

Søgeord:

22. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2316 gange

Læses i øjeblikket af:

1

40 World Food Programme (WFP) mekanikere har netop afsluttet et fem måneder langt uddannelsesforløb, der er gennemført af ni Renault Trucks frivillige i Østafrika.

40 World Food Programme (WFP) mekanikere har netop afsluttet et fem måneder langt uddannelsesforløb, der er gennemført af ni Renault Trucks frivillige i Østafrika.For at hjælpe World Food programme (WFP), en stor humanitær hjælpeorganisation der med succes bekæmper sult i verden, har Renault Trucks netop færdiggjort uddannelsen af 40 WFP mekanikere i Østafrika, der nu kan servicere og vedligeholde WFPs lastbiler med en større teknisk forståen.

 

WFPs lastbiler leverer hver dag livsvigtige forsyninger under ekstreme forhold, og et mobilt uddannelsescenter gjorde det altså muligt for de ni frivillige Renault Trucks instruktører at lære fra sig i en 6x6 Renault Kerax, der er kendt for sin robusthed og styrke.

 

I en periode på fem måneder tilbagelagde mobilenheden en mere end 5.000 km lang rejse gennem Kenya, Burundi, Uganda, Rwanda, Sydsudan og Den Demokratiske Republik Congo.

-Deltagerne var stærkt motiverede og deres tekniske viden gjorde det muligt for os at undervise på et højt fagligt niveau, forklarer Paul Caley, der var en af de frivillige som arbejdede i Uganda og Sydsudan og fortsætter

 

-I Uganda kunne man omsætte teori til praksis ved at arbejde direkte på en lastbil, så alle kunne, se hvordan det virkede, og jeg havde virkelig fornemmelsen af, at jeg havde gjort et værdifuldt stykke arbejde, fortsætter Jean-Jacques Lebois, der afsluttede projektet i Den Demokratiske Republik Congo med uddannelsen af 17 mekanikere og tilføjer

 

-Mekanikerne var opmærksomme og interesserede, og stillede masser af spørgsmål!

 

At være involveret i et humanitært projekt var første gang for de frivillige. Oplevelsen var på én gang stimulerende og skræmmende, indrømmer Paul Caley og fortsætter

-Jeg har aldrig før i mit liv gjort noget lignende.

 

Tilbagemeldingerne fra WFPs udsendte var ekstremt positive. Mekanikerne var utrolig glade for at kunne få denne slags træning, og også have mulighed for at stille spørgsmål om de problemer, de på daglig basis bliver udsat for, og som de hidtil var nødt til at klare alene i marken, opsummerer Jean-François Milhaud, leder af WFP flåden.

 

World Food Programme leverer fødevarer til over 90 millioner mennesker i mere end 74 lande og transporterer, ved hjælp af deres 5.000 lastbiler, mad til steder, hvor det ellers er svært at nå frem. Ved at bringe den tekniske viden til Afrika, og derved gøre de lokale mekanikere mere selvstændige, har Renault Trucks bidraget til at sikre en nemmere hverdag. Den partneransvarlige fra WFP, Anne Kohli, kalder det et “socialt ansvarligt partnerskab”, når hun beskriver projektet. Uddannelsen af WFP mekanikerne er et godt eksempel på Renault Trucks’ engagement i humanitært arbejde, hvor lastbiler kan komme til undsætning, og denne oplevelse vil bestemt ikke blive den sidste.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com