Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Reparation af Mønbroen giver weekend-spærring

Søgeord:

26. juni 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

512 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rammer  i sommerferien.

 

Vejdirektoratet har efter en grundig gennemgang af Mønbroen konstateret skader og mangler ved den nye vejbelægning, som skal repareres.

 

Dette arbejde vil blive gennemført i weekenderne den 8.-9. juli og 22.-23. juli. Broen vil i de to weekender være spærret for trafik fra tidlig lørdag morgen kl. 5 til tidlig mandag morgen kl. 3.

 

Spærringen gælder alene for køretøjer. Det vil således forsat være muligt at passere på en af broens gang- og cykelstier til fods eller som cyklist.

 

Vejdirektoratet forventer, at arbejdet kun vil vare én weekend. Men arbejdet med belægningen kan kun finde sted i dagtimerne, ligesom det er meget følsomt overfor vejr og skiftende temperaturer. Reparationerne foretages således om dagen og hærder om natten.

Hvis der er udsigt til voldsom regn i den første arbejdsweekend eller arbejdet må afbrydes af anden årsag, så vil den anden weekend blive taget i brug. I tilfælde af aflysning af arbejdet vil Mønbroen naturligvis blive åbnet for trafik hurtigst muligt.

 

Bilister til og fra Møn kan i arbejdsperioden benytte rute 287 via Bogø. Bilister på motorvejen skal benytte frakørsel -:42:- Farø / Møn / Bogø.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com