Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Retro-look til Sejer og Sønnichsen

Søgeord:

26. maj 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2709 gange

Læses i øjeblikket af:

1

R8 til Rødekro.

 

De garvede vognmænd Hans Christian Sønnichsen og Henning Sejer har slået pjalterne sammen i virksomheden Sejer og Sønnichsen A/S.

 

Virksomheden, som beskæftiger sig med transport af bl.a. stykgods, frøgræs, grus og meget mere, råder nu over 12 lastbiler, heraf 10 Scania. Den seneste er slagsen er netop blevet leveret, nemlig en Scania R 580 V8. 

 

Den nye lastbil skal køre entreprenør- og tipkørsel og er udstyret med tvillingmonteret boogie (6x2), det fuldautomatiske og brændstoføkonomiske gearskifte Opticruise og Scanias allerkraftigst dimensionerede enkeltgear-bagtøj R885 uden navreduktion.

 

Bag førerhuset er der opbygget med en hydrauliktank, opadgående udstødninger, fuld alu-afdækning, stor bagkofanger, originale sideskørter og hvide alufælge. Highline-førerhuset er retro-pyntet med Michelin-mænd, rotorbom, tryklufthorn, lygter, som skinner med markeringslys og lys i spoileren. Der er ligeledes kræset med indretningen i form af en vaskeægte Scania-læderkabine med rødt busplys og et ældre Scania Vabis rat.

 

Sikkerheden er tilgodeset i kraft af AEB-bremsesystem.Da den nye lastbil skal køre tip-kørsel, er der monteret et kamera bagtil, så chaufføren selv kan tjekke og sikre, at læsset er ligeligt fordelt.

Ny virksomhed med stor erfaring

Virksomheden Sejer og Sønnichsen A/S er ganske ny. Den blev etableret i maj 2016 og er en fusion mellem vognmandsfirmaet Hans Christian Sønnichsen i Aabenraa og familievirksomheden Henning Sejer Pedersen ApS i Bylderup-Bov. I 2014 vandt Henning Sejer ApS ITD’s Danish Transport Award 2014.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com