Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Årets lastbil klar til undervisning på SDE

Søgeord:

6. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Syddansk Erhvervsskole har fået leveret en ny Volvo med Euro 6 motor og fuld sikkerhedspakke, radar og ACC til undervisningsbrug

Syddansk Erhvervsskole har fået leveret en ny Volvo med Euro 6 motor og fuld sikkerhedspakke, radar og ACC til undervisningsbrugTruck of the Year 2014 kører til Syddansk Erhvervsskole, AutoVidencenter Vejle.

 

- Det er noget af en milepæl for Syddansk Erhvervsskole og AutoVidencenter Vejle. Med denne nye Volvo vil vi fortsat kunne tilbyde markeds- og brancherelevante uddannelser i top: Vi vil have erhvervsskolernes bedste lastvognsgrej og vi vil levere de bedste svendeprøver – branchens bedste lærlinge, siger Henning Wesselhof Jacobsen, der er afdelingsleder i AutoVidencenter Vejle.

 

Han fortsætter:

 

- SDE’s mål er at uddanne langt størstedelen af de danske lastvogns-mekanikere – og vel at mærke sikre dem den bedste uddannelse. Lige nu uddanner vi flere end 8 ud af 10 LV-lærlinge i Danmark, og andelen er stigende. Interessen fra lastvogns-importørerne er betydelig, der er fremgang på værkstederne – og vi er af samme grund midt i en større opgradering af hele skolen.

Torben Pihler, der er Volvo Group Trucks’ kompetenceudviklingschef, supplerer:

 

- Trenden er positiv på værkstederne: Vi har travlt. Og når vi læser i fagpressen, at det allerede nu er svært at skaffe dygtige mekanikere, så skal vi samarbejde om at markedsføre lastvognsfaget. Mange unge med interesse for elektronik og mekanik skal kunne se sig selv som en del af dette spændende fag, og en Volvo FH er et godt billede på, hvor avanceret faget er.

 

- Med det tætte samarbejde med SDE understreger Volvo Group Trucks, at vi fortsat ønsker det højeste uddannelsesmæssige niveau for fortsat at sikre kompetente Volvo-medarbejdere de kommende år, slutter Torben Pihler.

 

Thomas Klüver, salgschef hos Autohuset Vestergaard A/S, der har stået for leverancen, har formidlet salget.

- SDE’s nye bil er en FH 13 Euro 6 med fuld sikkerhedspakke, radar, ACC, fuld komfortpakke etc., så det er ganske enkelt markedets bedste lastvogn, skolen har anskaffet. Med et udstyrsniveau, som rigtig mange vognmænd tilbyder deres chauffører, vil denne lastvogn repræsentere det sikkerheds- og komfortniveau, som lærlinge og kursister vil skulle kende til for at arbejde på kundernes biler.

 

På billedet ses salgschef Thomas Klüver Autohuset Vestergaard A/S og afdelingschef Henning Wesselhof Jacobsen, SDE ved den nye Volvo FH, som skal indgå i undervisningen på SDE.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com