Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rhenus vokser

Søgeord:

17. august 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

2458 gange

Læses i øjeblikket af:

2

Opkøb af halvpart i østrigsk godsbaneselskab.

 

Tyske Rhenus Logistics har vokseværk i form af opkøb. Senest har selskabets godsbanedivision overtaget halvdelen af aktierne i østrigske LTE Logistik- und Transport GmbH (LTE GmbH). Rhenus-gruppen har i forvejen opkøbt flodskibsaktiviteter fra CFNR, og 50,1 pct. af aktierne i Crossrail. Dertil kommer opkøb i Brenner-gruppen.

 

Det skriver DVZ.de.

 

Rhenus-gruppens appetit på øget omsætning i form af opkøb tog fart allerede i 2013 med opkøbet af britiske LCE UK Ltd. og hollandske Docu Care B.V.

 

Ifølge DVZ.de har Rhenus-ledelsen haft skarpt fokus på opkøb af sunde forretninger. Når det gælder det seneste opkøb – østrigske LTE GmbH – så fremhæves en markant fremgang i omsætningen fra 46,9 til 60,9 mio. EUR i det senest år. Selv om det østrigske selskab – der også har aktiviteter på lastbil – i det seneste årsregnskab mistede togkilometer, så steg de transporterede mængder med tre procent til netto 2,15 millioner tons.

Fremgangen har også sat sig spor på bundlinjen, der blev øget fra 2,23 mio. EUR til 2,49 mio. EUR i det seneste regnskabsår.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com