Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Richard og Ulrik videre fra Vojens

Søgeord:

7. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2305 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Richard Svendsen fra Kibæk og Ulrik Nicolaisen fra Søndersø blev nummer 1 og 2, da første runde af konkurrencen ”Young European Truck Driver 2014” i weekenden blev afholdt i Vojens.

Richard Svendsen fra Kibæk og Ulrik Nicolaisen fra Søndersø blev nummer 1 og 2, da første runde af konkurrencen ”Young European Truck Driver 2014” i weekenden blev afholdt i Vojens.I alt 10 unge lastbilchauffører under 35 år havde kvalificeret sig til den første af de fire indledende konkurrencer, Scania holder rundt om i landet i foråret. Konkurrencen i Vojens blev holdt samtidig med, at det lokale Scania-anlæg holdt åbent hus. Læs mere om det åbne hus i næste udgave af Trans-Inform, der udkommer i uge 17.

 

I Vojens blev deltagerne stillet over for endnu en teoriprøve samt prøver i præcisionskørsel på en udfordrende manøvrebane og økonomikørsel i normal trafik med et fuldt lastet Scania R 410 sættevognstog.

Finalen venter

Richard Svendsen vandt ved at få topscore i teoriprøven og flotte resultater i køreprøverne, og han kan nu sammen med Ulrik Nicolaisen se frem til at deltage i den danske finale af konkurrencen, der finder sted i forbindelse med Ishøj Truck Show i slutningen af august. I finalen møder de to lastbilchauffører deres seks ligestillede fra de tre kommende konkurrencer.

 

Vinderen af finalen går videre til den europæiske finale, der afvikles næste forår på Scania fabrikken i Sverige, og hvor vinderen kan køre af sted i sin præmie, der er en fabriksny Scania til en værdi af 750.000 kr.

 

Scania forventer, at 20.000 unge lastbilchauffører på europæisk plan vil deltage i konkurrencen.

Foto: Fra venstre: Richard Svendsen, Ulrik Nicolaisen og Torben Søgaard Jensen, der kunne notere sig en flot tredjeplads. (Scania Danmark).
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com