Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ridderkors til Jørgen Egeskov

Søgeord:

28. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DTL-formand Jørgen Egeskov er blevet tildelt ridderkorset af Dannebrogsordnen.

DTL-formand Jørgen Egeskov er blevet tildelt ridderkorset af Dannebrogsordnen.Tildelingen af den fornemme hædersbevisning til Jørgen Egeskov, Vamdrup Specialtransport A/S, fremgår af en officiel meddelelse på Kongehusets hjemmeside.

 

- Jeg er stolt og beæret over den anerkendelse fra Majestæten. Det lå ikke lige i kortene at få den besked, og jeg betragter den selv som et klap på skulderen for det arbejde, som hele organisationen gør for medlemmerne, udtaler Egeskov på DTL’s hjemmeside.

 

Jørgen Egskov, 63, har tidligere annonceret, at han ikke ønsker at fortsætte som formand, når den nuværende periode udløber i forbindelse med DTL’s generalforsamling 10. maj 2014. Han har varetaget tillidsposten i spidsen for vognmandsorganisationen i syv år.

Valget skyldes ønsket om, at kunne koncentrere kræfterne om Jørgen Egeskovs virksomhed, Vandrup Specialtransport A/S, som han stiftede i 1982.

Organisationsmenneske

Den oprindeligt landbrugsuddannede vognmand har gennem det meste af vognmandkarrieren været særdeles aktiv i organisationsarbejde i branchen. Først med en bestyrelsespost i Kolding og Omegns Vognmandsforening i 1986, og siden som formand for DTL’s Kran-Blok-Erfa-gruppe, formand for Vejle Amts Vognmandsforening og for DTL’s 5. Kreds frem til 2008. Dertil kommer tillidsposter som medlem af DTLs hovedbestyrelse fra 2002, hvor han året efter blev næstformand og – som nævnt - formand i 2007. Som DTL-formand har Jørgen Egeskov desuden været medlem af Dansk Erhvervs forretningsudvalg og bestyrelse.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com