Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Robust Renault til Hørsholm

6. juni 2016  |  

T 460 R6x2 til krævende opgaver.

Hørsholm Container Renovation A/S fik forleden leveret en Renault T 460 med wirehejs.

 

Lastvognen er leveret med 460 hk motor, 11-liters motor, optidriver automatgearkasse, optibrake motorbremse og Day Cab førerhus. Hørsholm Container Renovation A/S skal benytte bilen til krævende opgaver. Derfor er der lagt meget vægt på elektronikken i bilen. Bilen er derfor udstyret med vejstribealarm, lastindikator, automatisk lygtetænding og LED kørelys, Renault navigation i integreret skærm, regnsensor og oliefyr.

 

Ydermere er bilen udstyret med brændstofpakke med optimeret gearskifteprogram, til- og frakobling af kompressor, automatisk stop af motoren og Soft cruise control med friløb i gearkasse.

 

Indehaver Bo Kjeldsen har været selvstændig vognmand i 23 år og Hørsholm Container Renovation A/S råder over en vognpark på 14 biler. Det er den tredje Renault lastvogn, firmaet køber og med den nyindkøbte Renault T-serie har Bo Kjeldsen lagt vægt på sikkerhed og økonomi.

Wirehejs opbygningen er leveret af SAWO i Køge og bilen er lakeret hos Laugesens Autolakereri i Ringsted. Volvo Truck Center Hillerød har stået for klargøringen og bilen er solgt og leveret af salgschef Brian Jensen.

 

 

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

916 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com