Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Robust Renault til Hørsholm

Søgeord:

6. juni 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

926 gange

Læses i øjeblikket af:

1

T 460 R6x2 til krævende opgaver.

Hørsholm Container Renovation A/S fik forleden leveret en Renault T 460 med wirehejs.

 

Lastvognen er leveret med 460 hk motor, 11-liters motor, optidriver automatgearkasse, optibrake motorbremse og Day Cab førerhus. Hørsholm Container Renovation A/S skal benytte bilen til krævende opgaver. Derfor er der lagt meget vægt på elektronikken i bilen. Bilen er derfor udstyret med vejstribealarm, lastindikator, automatisk lygtetænding og LED kørelys, Renault navigation i integreret skærm, regnsensor og oliefyr.

 

Ydermere er bilen udstyret med brændstofpakke med optimeret gearskifteprogram, til- og frakobling af kompressor, automatisk stop af motoren og Soft cruise control med friløb i gearkasse.

 

Indehaver Bo Kjeldsen har været selvstændig vognmand i 23 år og Hørsholm Container Renovation A/S råder over en vognpark på 14 biler. Det er den tredje Renault lastvogn, firmaet køber og med den nyindkøbte Renault T-serie har Bo Kjeldsen lagt vægt på sikkerhed og økonomi.

Wirehejs opbygningen er leveret af SAWO i Køge og bilen er lakeret hos Laugesens Autolakereri i Ringsted. Volvo Truck Center Hillerød har stået for klargøringen og bilen er solgt og leveret af salgschef Brian Jensen.

 

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com