Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ros til BWS

Søgeord:

7. juni 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

210 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Forsvaret meget tilfreds med logistiksupport til luftpolitiopgave på Island.

 

Blue Water stod for transporten af både udstyr, reservedele og ekstra F-16 motorer i forbindelse med en stor NATO-mission på Island. Et tæt samarbejde fik alt til at forløbe som planlagt, skriver Blue Water i en pressemeddelelse.

 

Kunden var Forsvarets logistikafdeling, Joint Movement and Transportation Organisation (JMTO), kontaktede Blue Water allerede i januar vedrørende opgaven.

 

Her er kommentaren til samarbejdet:

 

- Helt fantastisk. Forsvaret er ikke altid nemme at arbejde sammen med, da deadlines ikke altid overholdes. Dette skyldes primært, at Forsvarets materiel er i høj kurs og bliver benyttet på mange forskellige lokationer i verden og samtidig skal passes ind efter de nationale beredskaber. Så JMTO har kun positive ting at sige om Blue Waters kompetente medarbejdere, som strækker sig langt for at få tingene til at hænge sammen, siger Martin Jensen, oversergent og transportspecialist ved JMTO.

Kommunikation, fleksibilitet og sikkerhed

Alle logistikopgaver blev planlagt i samarbejde med Forsvaret. Da godset ankom til Reykjavik Havn, sørgede Blue Water for den videre transport til Keflavik med hjælp fra kollegerne hos Blue Water Reykjavik. Nogle af nøgleordene for at løse opgaven var fleksibilitet og kommunikation.

 

- Fra begyndelsen kommunikerede vi tæt om projektets faser. Alt lige fra planlægning og jævnlige opdateringer om godsets position var vigtigt for Forsvaret. På den måde kunne de sørge for at have deres egne folk til stede, når chaufførerne ankom og skulle passere sikkerhedstjekket ind til basen, siger Nicklas Christensen, speditør, Special Accounts, Blue Water Billund.

 

Selvom projektet foregik i helligdagene omkring påske og pinse, blev alle sendinger afhentet og leveret til tiden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk