Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Roskilde lander fornem hæder

Søgeord:

13. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2266 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Roskilde Lufthavn lever et forholdsvis stille liv i skyggen af Københavns Lufthavn. Mens storebror på Amager har ruter til det meste af verden, nøjes Roskilde med rutetaxaflyvninger til Anholt og Læsø i sommerperioden - samt Forsvarets flyvninger til Afghanistan.

Roskilde Lufthavn lever et forholdsvis stille liv i skyggen af Københavns Lufthavn. Mens storebror på Amager har ruter til det meste af verden, nøjes Roskilde med rutetaxaflyvninger til Anholt og Læsø i sommerperioden - samt Forsvarets flyvninger til Afghanistan.Og så er Roskilde til gengæld knaldgod til at håndtere forretningsfly. Ja, faktisk er flyvepladsen næstbedst blandt 400 lufthavne i hele Europa, Afrika og Asien.

 

Læserne af magasinet European Business Air News kårer således lufthavnens eget handlingselskab, Roskilde Executive Handling, til at være den næstbedste såkaldte ”fixed base operator”.

 

Andenpladsen er en fremgang i forhold til sidste års syvendeplads.

 

Det skriver check-in.dk.

 

Kun Grafair Jet Center i Stockholms Bromma Lufthavn er bedre til at håndtere piloter og passagerer, der kommer til og fra lufthavnen i private jetfly.

Bromma-selskabet er gået frem fra en 10. plads sidste år.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com