Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rundkørsler forbedres

4. maj 2016  |  

Udvides til kørsel med modulvogntog.

 

Vejdirektoratet skal i de næste to måneder forbedre de fem rundkørsler på Omfartsvejen ved Slagelse.

 

Forbedringerne skal sikre, at de store modulvogntog har bedst mulig plads til at komme igennem svingene i rundkørslerne uden at krydse kantstenene, der gennem tiden er blevet kørt i stykker flere steder.

 

Arbejdet starter i Omfartsvejens sydlige ende ved Skælskørvej mandag den 9. maj. Derefter følger de næste fire rundkørsler som perler på en snor fra den nordlige ende og sydover - dvs. Kalundborgvej, Korsørvej, Karolinevej og Slagelsevej.

 

Rundkørslerne vil åbne løbende henover arbejdsperioden, efterhånden som de bliver gjort færdige. Det samlede arbejde forventes at være afsluttet senest i starten af juli.

Åbne for trafik

Rundkørslerne vil gennem hele perioden være åbne for trafik. Arbejdet er desuden tilrettelagt, så det primært foregår uden for myldretiderne i tidsrummet kl. 9-15 for at genere trafikken mindst muligt. Hastigheden vil dog være nedsat til 50 km/t på de steder, hvor der arbejdes.

 

Ved rundkørslen ved Karolinevej bliver det desuden nødvendigt at afspærre Strandvejen og Karolinevej i 10 dage fra ca. den 20. juni til den 30. juni. Her vil trafikken fra Omfartsvejen gennem rundkørslen blive reguleret med et midlertidigt lyssignal.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

718 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com