Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rundkørsler forbedres

Søgeord:

4. maj 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

719 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Udvides til kørsel med modulvogntog.

 

Vejdirektoratet skal i de næste to måneder forbedre de fem rundkørsler på Omfartsvejen ved Slagelse.

 

Forbedringerne skal sikre, at de store modulvogntog har bedst mulig plads til at komme igennem svingene i rundkørslerne uden at krydse kantstenene, der gennem tiden er blevet kørt i stykker flere steder.

 

Arbejdet starter i Omfartsvejens sydlige ende ved Skælskørvej mandag den 9. maj. Derefter følger de næste fire rundkørsler som perler på en snor fra den nordlige ende og sydover - dvs. Kalundborgvej, Korsørvej, Karolinevej og Slagelsevej.

 

Rundkørslerne vil åbne løbende henover arbejdsperioden, efterhånden som de bliver gjort færdige. Det samlede arbejde forventes at være afsluttet senest i starten af juli.

Åbne for trafik

Rundkørslerne vil gennem hele perioden være åbne for trafik. Arbejdet er desuden tilrettelagt, så det primært foregår uden for myldretiderne i tidsrummet kl. 9-15 for at genere trafikken mindst muligt. Hastigheden vil dog være nedsat til 50 km/t på de steder, hvor der arbejdes.

 

Ved rundkørslen ved Karolinevej bliver det desuden nødvendigt at afspærre Strandvejen og Karolinevej i 10 dage fra ca. den 20. juni til den 30. juni. Her vil trafikken fra Omfartsvejen gennem rundkørslen blive reguleret med et midlertidigt lyssignal.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com