Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rundkørsel gør tilkørsel til motorvejen lettere

Søgeord:

23. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nu går ombygningen af det sydøstlige rampekryds ved frakørsel 29, Svenstrup, syd for Aalborg, i gang. Krydset bliver lavet om til en rundkørsel.

Nu går ombygningen af det sydøstlige rampekryds ved frakørsel 29, Svenstrup, syd for Aalborg, i gang. Krydset bliver lavet om til en rundkørsel.Entreprenøren bygger krydset om til rundkørsel og anlægger en særskilt vejbane udenom rundkørslen, en såkaldt shunt. Shunten forhindrer, at rundkørslen bliver overbelastet i myldretiden, fordi trafikanterne kan fortsætte op på motorvejen uden stop ved rundkørslen.

 

-I morgenmyldretiden kan bilisterne godt blive lidt utålmodige, når de holder i kø for at komme på motorvejen, og hvis de tager chancer, sker der nemt uheld. Dem vil Vejdirektoratet forhindre ved at gøre det lettere at komme gennem krydset, siger projektleder i Vejdirektoratet, Poul Pilgaard.

 

Trafikproblemerne opstår især om morgenen, hvor der bliver kø på Hobrovej, fordi trafikanter, der skal nordpå, ikke kan komme til at svinge til venstre. Det giver også lang kø for de trafikanter, der skal af motorvejen. Når der er lange køer og ventetid, bliver trafiksikkerheden dårligere, bl.a. fordi, det bliver sværere at overhale og svinge.

Vejdirektoratet regner med, at arbejdet er afsluttet i uge 40.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com