Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rundkørsel ved Tjæreborg skal stoppe uheld

Søgeord:

7. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2267 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bilister med for høj fart har gennem en del år gjort T-krydset Tjæreborgvej/Sønderbyvej syd for Esbjerg usikkert for andre trafikanter og ført til flere uheld.

Bilister med for høj fart har gennem en del år gjort T-krydset Tjæreborgvej/Sønderbyvej syd for Esbjerg usikkert for andre trafikanter og ført til flere uheld.Vejdirektoratet øger derfor trafiksikkerheden på stedet ved at anlægge en ny rundkørsel i krydset.

 

Der køres i dag med høje hastigheder igennem krydset, og i og omkring krydset er der i løbet af de sidste fem år sket ni uheld, heraf fire med personskade, fortæller projektleder Kresten Lysholdt-Andersen fra Vejdirektoratet.

 

- Krydset er udpeget som en sort plet, og hver dag kommer mange pendlere mellem Tjæreborg og Esbjerg gennem det nuværende T-kryds, og motortrafikvejen mellem Esbjerg og Ribe starter og slutter ligeledes i krydset. Derfor skal vi have gjort noget ved sikkerheden nu, siger Kresten Lysholdt-Andersen.

Arbejdet med at anlægge rundkørslen begynder mandag 11. august, og projektleder Kresten Lysholdt-Andersen forventer, at det er færdigt 31. november.

 

I hele anlægsperioden er der en lokal hastighedsnedsættelse til 50 km/t igennem arbejdsområdet.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com