Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Södertälje-model med 580 hk.

Søgeord:

29. maj 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1627 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny Scania til Rødby.

Ole Christensen, indehaver af Oles Trucking i Rødby, er kendt for sine Ferrari-røde lastbiler, og nu er flåden suppleret med med en ny kraftig ”Södertälje-vibrator” - i form af en Scania R 580 LA 6x2/4.


Den store V8’er leverer maksimalt 580 hk og 2.950 Nm til baghjulene gennem en 14-trins GRSO905-gearkasse med overgear, fuldautomatisk Opticruise gearskift og enkeltreduceret R 780-bagtøj med differentialespærre.
Nyscan i Sakskøbing har opbygget bilen, der har fuld luftaffjedring, 540 liter brændstoftank i venstre side, AdBlue-tank placeret i chassisrammen og batterikasse bagest på chassiset.


Førerhus og chassis er fabrikslakeret, mens forskærme, bagkofanger og alu-dørk er lakeret af M Autolak i Sakskøbing. Stafferinger og skrift er monteret af Reklameværkstedet i Maribo, mens indvendig plysning er udført af Brande Autosadelmager.


Ole’s Trucking kører blandt andet for Post Danmark og PostNord. Chauffør på bilen er Dan Løje, der glæder sig over en af markedets mest komfortable arbejdspladser:
Topline-førerhus med læderstole og læderrat, udvidbar nederste køje til 90 cm. og 70 cm. bred overkøje. Elektronisk klimaanlæg og stort oliefyr, centrallås med fjernbetjening og indbygget funktion til kontrol af alle udvendige lysfunktioner, farveinstrument+, 6,5 tommer farvedisplay med kørecomputer og Scania Driver Support med aktive køretips under kørslen er en del af det righoldige udstyr.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com