Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Så graves der nye ramper

Søgeord:

17. august 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

319 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Anlægsarbejdet starter på Sønderjyske Motorvej.

 

I dag fredag starter anlægsarbejdet på den nye adgang til Sønderjyske Motorvej, der er et samarbejde mellem Vejdirektoratet og Aabenraa Kommune.

 

- Det er fantastisk endelig at komme i gang med arbejdet. Det er noget, vi har arbejdet på i over ti år, og vi ser frem til at give borgere og erhvervsdrivende hurtigere og sikre muligheder til at komme til og fra motorvejen. Arbejdet vil samtidig aflaste den eksisterende motorvejstilslutning, så vi får mindre kø og farlige situationer på motorvejen, siger Aabenraa-borgmester Thomas Andresen.

 

Det er entreprenørerne M. J. Eriksson, som graver videre i det næste års tid, så ramperne kan tages i brug i sommeren 2019, hvor afkørslen ved ibrugtagelse kommer til at hedde afkørsel 70a.

- At vi har arbejdet med det i en årrække for at få det til at lykkes og nu kan se frem til at give borgere og ikke mindst erhvervslivet bedre fremkommelighed i området, det gør mig stolt. Det er også derfor, at vi fra Aabenraa Kommunes side har valgt at betale cirka halvdelen af udgifterne, da det er med til yderligere at styrke den positive udvikling, vores kommune er inde i, siger Thomas Andresen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk