Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Så snuppede Lars Scania'en

Søgeord:

16. november 2015  |  

Læst i alt:

2031 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Europamester i ny topudstyret Scania R580 V8.

Chauffør og vognmand Lars Søndergård, Aale vest for Horsens, modtog fredag sin flotte præmie for 1. pladsen i  Scania's ’Young European Truck Driver’ chaufførkonkurrence - en spritny Scania R 580 V8 Ecolution by Scania model.

 

Det var en stolt og glad Lars Søndergård, der fredag morgen mødte op med hele den nærmeste familie hos Scania i Vejle for at hente sin præmie.

I sin tale til Lars Søndergård fremhævede Scanias adm. direktør, Janko van der Baan, at Lars har vundet konkurrencen foran i alt 23.000 europæiske lastbilchauffører.

 

- Danmark er jo trods alt ikke det største land, og andre lande har mange flere chauffører. Det gør kun din præstation endnu mere beundringsværdig, sagde Janko van der Baan.

To års coaching

Efter talen tog de to coaches fra Scania Driver Academy, Jens Bækgaard og Søren Danielsen, over. De foretog en detaljeret gennemgang af alle funktionerne på lastbilen, så Lars får mest muligt ud af sin lastbil fremover.

De to coaches havde Lars i skarp træning før den europæiske finale og glæder sig over at kunne fortsætte det gode samarbejde med ham i minimum to år endnu.

 

- Lars har valgt en Ecolution by Scania model, og med den følger bl.a. to års coaching i brændstof-økonomisk, CO2 reducerende og trafiksikker kørsel. Vi er super glade for at kunne holde kontakten med ham og tror faktisk på, at han kan blive endnu bedre, selvom han i forvejen er virkelig god. Vi oplever dagligt store forbedringer i lastbilchaufførers kørsel, uanset erfaring, fortæller driver coach Jens Bækgaard.

 

Inden Lars endelig kunne køre ud af værkstedet med sin tredje lastbil, den helt nye metalgrønne Scania R 580, fik han overrakt et gavekort af Scania Finans på et års gratis forsikring, som også var en del af præmien.

Anden gang lykkens gang

Det var 2. gang, at Lars Søndergård deltog i Young European Truck Driver. I 2012 sluttede han på en flot 2. plads i den danske finale, og med den europæiske sejr i år, satte han en tyk streg under sine evner som lastbilchauffør.

 

- Det har været en fantastisk rejse,Jeg kan ikke kun udpege een oplevelse, som har været speciel, men mange. Først det at træne op til konkurrencen, så at vinde og at følge sin nye lastbil på produktionsbåndet. Til sidst at dreje nøglen og starte den, som den allerførste og ja, nu at få den leveret. Alt har været en kæmpestor oplevelse, fortæller Lars Søndergård.

Fakta om Lars’ ny lastbil

Scania R 580 V8 LA 6x2 MNB, Ecolution by Scania model, Topliner, gear: GRSO905R (Retarder), bagtøj : R 885 udv 3,42:1 beregnet til 56 tons totalvægt.

Sikkerhedsudstyr: AEB, LDW og ACC. Udstyrspakker: Chauffør-, styling-, komfort-, prestige- og læderpakke. V8 trælæderrat

Scania Communicator med ti års gratis abonnement på Oversigtsrapporten

 

Lakering:

Komplet lakering (bagskærme, dørkplader, spejle, spoilerbeslag, undervogn, underliner).

 

Førerhuset er indrettet med blandt andet køleskab, kaffemaskine, walkie, Premium-sæder i begge sider, Premium-radio med Bluetooth og navigation, termosideruder og lange cromhorn på taget.

 

Bilen er solgt af Jesper Christensen, Scania i Vejle, opbygget af Scania i Vojens, lakering ved Ingemanns Lakering i Padborg, plyset ved Intruck i Padborg, mens logoer og skrift er udført af Logoprint i Brædstrup.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com