Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Særtransport til KB-Hallen

Søgeord:

7. juli 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1416 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Gigantisk specialarmering leveret.

 

Genopbygningen af den nedbrændte KB-Hallen er godt i gang.

 

Fundamentets specielle stålarmering der leveres af Celsa Steel Service bærer fem gigantiske stålbuer. De 30 tons tunge svejste armeringskurve er så store, at de transporteres med følgebil til Frederiksberg.  

 

Entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S, som står for opførelsen af den nye KB-Hallen, har bestilt den særlige armering til fundamentet hos Celsa Steel Service, som står for at levere de 10 svejste kurve på over 3 tons stykket.

 

De gigantiske kurve er så store, at de transporteres fra Ølstykke til byggepladsen med følgebil.

 

Entreprenøren haft meget kort forberedelsestid på projektet og det er afgørende at der ikke opstår forsinkelser. De store er fundamentskurve blevet svejst til færdige enheder i Celsas produktion. Den præcist forarbejdede stålarmering til fundamentets betonkonstruktioner fragtes derefter løbende fra Celsa Steel Service i Ølstykke, fortæller Mikkel Ziegler Simonsen, som er formand på projektet og fra Einar Kornerup A/S. 

Konstrueres efter principper som en bro

Den nye KB-Hallen skiller sig markant ud ved de fem gigantiske stålbuer som repeterer den nedbrændte KB-Hallens silhuet. Stålbuernes frie spænd på hele 40 meter i kombination med en afstand mellem buerne på op til 13 meter stiller store krav til bygningens fundering.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com