Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Sæt skub i en stor succes

Søgeord:

20. juni 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

621 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danske fødevarer er vores vækstgenerator.

Sig navnet ”NOMA”, og mange vil vide, at der er tale om en dansk gourmetrestaurant, som fire gange er blevet kåret til verdens bedste. På samme måde har Samsø opnået både national og international anerkendelse for sine kartofler.

 

Og senest har den bornholmske Restaurant Kadeau fået en Michelin-stjerne. Sådan er der masser af eksempler på positive gastronomiske historier i Danmark – og det er måske ikke så dumt, når man vil finde på noget, der rimer på ’vækst’.

 

Faktisk er de danske fødevaresucceser så mange, at Danmarks største ø-rederi Færgen nu har taget initiativ til at bruge det høje niveau på fødevareområdet som et udgangspunkt for iværksætteri og vækst. Det blev skudt i gang på årets Folkemøde, hvor Færgen havde inviteret til netværksarrangement om emnet.

Det foregik under meget uformelle former, hvor repræsentanter fra de danske øer blev udsat for en blindsmagning af diverse ø-specialiteter – her var der juice, chokolade, pølser og solbærmarmelade – præmien var taletid omkring sin ø.

 

I den lidt mindre seriøse afdeling blev det debatteret, hvordan de mange unikke produkter kan bruges til at skabe vækst og arbejdspladser i hele Danmark. Herunder hvad de relevante kommuner kan gøre for at understøtte iværksætternes ideer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com