Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Salgskonsulent vender tilbage

Søgeord:

28. august 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1056 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny velkendt Key Account Manager i Scania Danmarks brugtvognsafdeling.

Flemming Østergaard (43) er tiltrådt som Key Account Manager i Scania Danmarks brugtvognsafdeling i Kolding.
Han skal stå for køb og salg af brugte lastbiler direkte til vognmænd i hele Danmark - og desuden støtte og rådgive de danske salgskonsulenter, når en kunde henvender sig direkte til et af Scanias salgskontorer for at købe eller sælge brugt.

Den nye Key Account Manager holder sig også orienteret om, hvilke lastbiler, der til salg på de øvrige Scania markeder.

 

- Med muligheden for at tage lastbiler hjem fra andre markeder, vil vi som regel kunne levere præcis den lastbil og den service, som en kunde har brug for, fortæller lederen af Scania Used Truck Center, Lars Laage Jessen.


Scania Used Truck Center har det seneste år mødt en stor efterspørgsel fra danske vognmænd og udenlandske opkøbere, og behovet for rådgivning er steget.


- At købe en brugt lastbil hos Scania er næsten lig med at købe en ny. I princippet kan kunden få de samme serviceydelser. Vi gør meget ud af rådgive kunderne, når de køber brugt hos os, så de ikke blot får den bedste lastbil, men også den bedste service og den mest optimale totaløkonomi, slutter Lars Laage Jessen.


Flemming Østergaard kommer tilbage til Scania med over to årtiers erfaring med køb og salg af brugte køretøjer med i bagagen. De første mange år hos Scania, og de seneste mange år i familievirksomheden J. Dyhr A/S, hvor han nu har overdraget ledelsen til sin svoger.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com