Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Samråd om pakkepost

Søgeord:

5. april 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

695 gange

Læses i øjeblikket af:

1

PostNord: Åbent samråd om moms på pakkepost fra netbutikker.

 

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget har kaldt transport-, bygning- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) og skatteminister Karsten Lauritzen (V) i åbent samråd om praksisændring fra SKAT’s side på skatteområdet, hvorefter momsfritagelsen for pakkepost fra netbutikker ophæves. Samrådet finder sted 6. april 2017.

 

PostNord

Udvalget har bedt transport-, bygnings- og boligministeren om at redegøre for praksisændringens økonomiske konsekvenser og konsekvenser i form af afskedigelser m.m. for PostNord, ligesom transport-, bygnings- og boligministeren skal redegøre for, om der forud for regelændringen har været diskuteret løsninger mellem SKAT og PostNord. Udvalget har derudover bedt skatteministeren om baggrunden for initiativet bag regelændringen, om EU-retten står i vejen for opretholdelse af den hidtidige praksis, hvorfor Skatteministeriet ikke har været i dialog med Kommissionen, og hvorvidt SKAT’s praksisændring er udtryk for overimplementering af EU-regler.

Samrådsspørgsmål BE, BF, BG, BH, BI, BJ, og BK er stillet efter ønske fra Christian Rabjerg Madsen (S) og Henrik Brodersen (DF. Samrådsspørgsmål BE og BF er stilet til transport-, bygnings- og boligministeren, mens samrådsspørgsmål BG, BH, BI, BJ og BK er stilet til skatteministeren.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com