Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SAS frygter ikke manglende samarbejde

Søgeord:

23. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2314 gange

Læses i øjeblikket af:

1

På papiret ser det umiddelbart ud som om SAS står tilbage med nitten, nu hvor Lufthansa og United sammen med Air Canada, Swiss, Austrian og Brussels, har indgået et tæt samarbejde om atlanttrafikken under navnet Atlantic Plus Plus.

På papiret ser det umiddelbart ud som om SAS står tilbage med nitten, nu hvor Lufthansa og United sammen med Air Canada, Swiss, Austrian og Brussels, har indgået et tæt samarbejde om atlanttrafikken under navnet Atlantic Plus Plus.Et samarbejde, der har betydet et farvel til en række samarbejder mellem SAS og de seks Atlantic Plus Plus-selskaber.

 

SAS har blandt andet måtte vinke farvel til United-codeshares på sine USA-flyvninger og ophæve et ellers velfungerende salgssamarbejde med United. For at godkende Atlantic Plus Plus, har konkurrencemyndighederne krævet, at deltagerne afvikler andre lignende samarbejder. Og det har så ramt blandt andre SAS.

 

Men ifølge det skandinaviske luftfartsselskab, så er det faktisk Plus Plus-selskaberne, der har mest at tabe ved det manglende samarbejde med SAS.

-Lufthansa og United har mere at tabe end at vinde. Vi har det bedste tilbud på markedet hvad angår flyvninger mellem Skandinavien og Nordamerika. Og jeg tror ikke Atlantic Plus Plus vil få flere rejsende fra Skandinavien til at vælge United eller Lufthansa i stedet for SAS’ produkt, siger Simon Pauck Hansen, VP for Partners og Intercontinental Network i SAS, til check-in.dk.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com