Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SAS: Ground Handling splittes op

Søgeord:

5. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2301 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I løbet af juni måned har SAS stiftet tre nye selskaber til selskabets skandinaviske groundhandling-aktiviteter.

I løbet af juni måned har SAS stiftet tre nye selskaber til selskabets skandinaviske groundhandling-aktiviteter.Der er tale om separate selskaber i Danmark, Norge og Sverige, hvortil samtlige medarbejdere i SAS Ground Handling overføres med virkning fra den 1. september i år. Det oplyser check-in.dk.

 

SAS Ground Handling Denmark A/S er den 27. juni stiftet med Kjetil Håbjørg som administrerende direktør, mens Flemming Jensen, der er koncerndriftsdirektør i SAS Group, er bestyrelsesformand. I det norske SAS Ground Handling Norway AS er Knut Hågensen administrerende direktør, mens Kjetil Håbjørg er bestyrelsesformand. Det er han også i det svenske selskab SAS Ground Handling Sweden AB, der har Roberto Maiorana som administrerende direktør.

 

Det er planen på sigt at etablere et fælles holdingselskab for de tre skandinaviske handlingselskaber. Et holdingselskab, som skal have Swissport og SAS som ejere i forbindelse med den plan, der ligger for Swissports løbende overtagelse af SAS Ground Handling.

Ifølge kilder i branchen har forhandlingerne mellem SAS og Swissport været sat på pause i sommermånederne men forventes genoptaget sidst i august måned. Det skulle angiveligt være Swissports forhandlinger om overtagelse af konkurrenten Servisair, der midlertidigt har flyttet fokus fra processen omkring overtagelse af SAS Ground Handling.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com