Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SAS vil af med sygetransporter

Søgeord:

8. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2310 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Som et led i spareplanen 4Excellence Next Generation kigger SAS sin organisation igennem med en tættekam for at finde områder, hvor der kan rationaliseres eller hvor funktioner kan outsources til andre. Og intet er tilsyneladende for småt til ikke at blive forsøgt outsourcet.

Som et led i spareplanen 4Excellence Next Generation kigger SAS sin organisation igennem med en tættekam for at finde områder, hvor der kan rationaliseres eller hvor funktioner kan outsources til andre. Og intet er tilsyneladende for småt til ikke at blive forsøgt outsourcet.Check-in.dk erfarer således, at SAS er ved at forberede en outsourcing af den afdeling på 3 - 4 medarbejdere, som står for at arrangere sygetransporter med selskabets fly.

 

SAS er således i forhandlinger med SOS International om, at SOS overtager SAS’ afdeling for sygetransporter. Parterne har dog endnu ikke underskrevet den endelige kontrakt.

 

SOS International er Nordens største såkaldte assistanceorganisation, der hjælper rejsende, der kommer til skade eller dør i udlandet, med blandt andet hjemrejse.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com