Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Sawo leverer komplet opbygning

Søgeord:

17. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2314 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny Scania med kran og hejs til Næstved

Ny Scania med kran og hejs til NæstvedVognmand Frede Andersen & Søn A/S, Næstved, investerer i en ny Scania med en Hiab XS 244EP-5 HiPro CD kran, SAWO CLF 326S-3W hejs samt Nopa Pendel lodret container.

 

Kranen har fem hydrauliske udskud og slangeruller med indvendig slanger til kranspidsen samt rotator. Fjernbetjeningen er en CombiDrive2, Styring Space 5000, V91 ventil, og lodretgående støtteben med 7 meter radiostyret hydraulisk udtræk. Der er bygget diverse smøreplatforme samt optrin på kranen.

 

Hejset har trevejs tip, hydraulisk nedfældbar stop, ekstra hydrauliske låsetappe, hydraulisk forskydelig kofanger, og opbygningen omfatter også et VBG 795 træk med luftservo.

 

Dertil kommer en Nopa lygteprofiler med runde diodelygter, arbejdslamper type LED og blitzblink monteret i lygteprofil.

Hydrauliktanken er en ombygget original Scania dieseltank. Hertil kommer en værktøjskasse med tre låger samt 225 kg. udtræksskuffer, sorte plastskærme over bagaksler, diverse holdere til kost, skovl og gavlplader til grabbe, skraber samt stige.

 

Der er udtag til hydraulisk pendel i siden og udtag til luftstyret automat bagsmæk.

 

Nopa containeren er opbygget som pendel lodret i venstre side, med aluminium helside i højre side, kranøje i top, luftstyret automatbagsmæk, og øverste bagsmæk er lavet med svenskeropluk, der lukker om til højre side. Bunden er en 4 mm Hardox 450.

 

Opbygning er bygget på en ny Scania R 500 med triplebogie. Førerhuset er en CR19 kabine, og chassiset er med fuld luftaffjedring.

Det nye Scania chassis er leveret af Scania i Sorø.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com