Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scandlines ansætter ny driftschef

Søgeord:

19. januar 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

642 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Leder med solid maritim erfaring.

Efter 35 år i rederiet går Claus Nikolajsen på pension med udgangen af januar 2017. Til at overtage posten som SVP Route Management & Operations har Scandlines ansat Michael Guldmann Petersen, der den 29. januar 2017 fylder 50 år.

 

Han tog sin skibsførereksamen i København i 1991 og sejlede for Maersk frem til 2000. Herefter har han taget en række lederuddannelser.

 

Det har ført til stillinger i den maritime branche som blandt andet Operations Manager og General Manager i Holland, Nigeria og Italien. I Danmark har Michael Guldmann Petersen blandt andet arbejdet for rederierne Maersk, TORM og Norden. Senest har han været Port, Rail & Marine Manager for en jernmine i Sierra Leone.

-Michael Guldmann Petersen kommer med en imponerende erfaring fra den maritime verden i både ind- og udland, og vi glæder os meget til at drage nytte af disse kompetencer i Scandlines, siger Søren Poulsgaard Jensen, CEO i Scandlines.

 

Michael Guldmann Petersen havde sin første arbejdsdag i rederiet den 2. januar 2017 og gennemgår i øjeblikket et grundigt introduktionsforløb.

 

-Jeg glæder mig meget til samarbejdet med bestyrelsen, ledelsen og de mange kompetente medarbejdere, som jeg allerede har haft lejlighed til at møde en del af i den første periode, siger Michael Guldmann Petersen.

 

Claus Nikolajsen begyndte sin karriere som styrmand i Scandlines (det daværende DSB) i 1981. Efter mange år med forskellige poster på skibene og i land skiftede han i 2005 titlen som seniorkaptajn ud med Operations Manager. Siden 2012 har han som SVP Route Management & Operations haft det overordnede ansvar for al drift og vedligehold på søen, i havnene og i terminalerne.

-Claus’ indsats for rederiet er uvurderlig. Han har et kæmpe netværk i og omkring rederiet, og vi har gennem årene nydt godt af hans store viden om både sejlads og terminaldrift. Jeg er derfor meget glad for, at Claus har lovet at fortsætte sit arbejde i forskellige Scandlines-bestyrelser samt som konsulent,” fortsætter Søren Poulsgaard Jensen. ”Der skal lyde en stor tak, og vi ønsker Claus god vind i hans otium.

 

Tirsdag den 31. januar 2017 bliver der mulighed for at hilse på både den tiltrædende og afgående driftschef.

Goddag- og farvelreception

Tid: Tirsdag den 31. januar 2017 klokken 15:00

Sted: Kantinen, Scandlines Danmark ApS, Færgestationsvej 5, 4970 Rødby

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk