Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scandlines’ nye hybridfærge i drift

Søgeord:

23. maj 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

764 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Har været værd at vente på, mener CEO.

I dag - mandag den 23. maj 2016 - medtager Scandlines’ nye hybridfærge, M/F Berlin, for første gang passagerer, når den klokken 06:00 afgår fra Rostock mod Gedser.

 

-Jeg er meget stolt over det resultat, vi fra i dag kan præsentere for vores kunder. Projektet har været forbundet med adskillige udfordringer, men når jeg i dag går rundt på færgen, er jeg glad for, at vi stod fast på vores beslutning, siger Søren Poulsgaard Jensen, CEO hos Scandlines.

 

M/F Berlin er den første af to nye hybridfærger til ruten Gedser-Rostock. M/F Berlin erstatter M/F Prins Joachim, der i næste uge overgår til European Seaways, som har købt skibet til videre drift i Grækenland.

Søsterskibet M/F Copenhagen forventes indsat til efteråret, hvor den overtager M/F Kronprins Frederiks plads i sejlplanen. Scandlines har dog besluttet at beholde M/F Kronprins Frederik og benytte den som afløserfærge på både Gedser-Rostock og Rødby-Puttgarden.

 

De nye færger repræsenterer en investering på mere end 1 milliard danske kroner per skib og skal sammen med udvidelse af havneanlæg og Scandlines’ BorderShop i Rostock fuldende rederiets strategiske fokus på at udbygge den centrale og østeuropæiske transportkorridor mellem Skandinavien og det europæiske fastland.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com