Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scania: Danmark har mistet fire unikke branchefolk

Søgeord:

9. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2319 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Janko van der Baan, administrerende direktør, Scania Danmark A/S, skriver følgende mindeord efter sidste weekends helikopterulykke ved Samsø:

Janko van der Baan, administrerende direktør, Scania Danmark A/S, skriver følgende mindeord efter sidste weekends helikopterulykke ved Samsø:Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at vores kunde Michael Henriksen fra City Container A/S og hans salgschef Morten Friis fra Norrecco A/S, samt Volvo Group Trucks Danmark’s adm. direktør Søren Wettergreen og salgschef Mark Jacobsen fra Volvo Truck Center i Hillerød er omkommet ved et helikopterstyrt i fredags.

 

På vegne af alle medarbejdere i Scania Danmark A/S ønsker jeg at udtrykke vores dybeste medfølelse med alle de ramtes familier og venner samt medarbejdere i City Container-gruppen samt Volvo Truck Group Danmark og Volvo Truck Center Hillerød.

 

Scania i Danmark har, siden vi solgte den første nye Scania til Michael Henriksen i 1982, haft ham som en trofast kunde, der har købt rigtig mange lastbiler til City Container, Norrecco og sine øvrige selskaber. Michael Henriksen var foregangsmand på mange lastbiltekniske løsninger, som vi havde fornøjelsen at samarbejde med ham omkring, og vi vil fremover savne hans fremsynethed og engagement i transport- og miljøbranchen.

Hos Scania i Danmark kendte vi både Søren Wettergreen og Mark Jacobsen rigtig godt. Den danske lastbilbranche er jo forholdsvis lille, og til hverdag var vi hinandens konkurrenter. Vi har dog altid opfattet Søren og Mark som meget dygtige og seriøse branchekolleger med et unikt, positivt ry. Derfor rammer det os ekstra hårdt, når en sådan ulykke sker, og konsekvenserne er så forfærdelige.

 

Alle medarbejdere i Scania Danmark udtrykker hermed håb for, at de omkomnes familier og deres kolleger i de berørte virksomheder kommer igennem denne svære tid så godt som muligt og ønsker dem det bedste for fremtiden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com