Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scania hædrer dygtige medarbejdere

Søgeord:

11. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2335 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Otte dygtige medarbejdere hos Scania Danmark har netop modtaget Scanias hædersbevisning Det Gyldne Rat.

Otte dygtige medarbejdere hos Scania Danmark har netop modtaget Scanias hædersbevisning Det Gyldne Rat.Kåringen strækker sig mere end 25 år tilbage, så det var en flok stolte medarbejdere, der modtog Scania-organisationens hyldest.

 

Ved overrækkelsen fremhævede Scania Danmarks adm. direktør Janko van der Baan, at det er medarbejderne, der spiller den absolut vigtigste rolle i Scanias arbejde med at fastholde og udbygge virksomhedens førende position på det danske lastbil- og busmarked.

 

- Uden medarbejdernes engagement og professionalisme kunne vi ikke opnå de gode resultater, som vi gør, og derfor tillægger vi Det Gyldne Rat meget stor værdi, sagde topchefen blandt andet ved overrækkelsen.

 

De otte medarbejdere er:

 

Dan Raaberg, reservedelsekspedient hos Scania i Aarhus, Jens Bækgaard, Driver Trainer hos Scania i Kolding, Jørgen Tirsgaard, ejendomsinspektør hos Scania i Ishøj, Ole B. Andersen, servicesælger hos Scania i Horsens, Peter Søndergaard, områdechef for Scania Finans i Ishøj, Ulrik Kristensen, værkførerassistent hos Scania i Vojens, Bente M. Kallan, kontorassistent hos Nyscan i Roskilde, og Lasse Jensen, mekaniker hos Stiholt i Hjørring.

- Gode produkter og serviceydelser gør det ikke alene. Scanias succes som Solution Provider til en transportbranche i konstant forandring afhænger i høj grad af medarbejdernes entusiasme og forandringsvilje, og det er I alle fremragende eksempler på, sluttede Janko van der Baan sin tale.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com