Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scania lancerer konceptbil til cateringbranchen

Søgeord:

18. maj 2015  |  

Læst i alt:

1070 gange

Læses i øjeblikket af:

1

På præsentationstur i Danmark.

De næste tre måneder er en helt ny og ganske speciel distributionsbil til cateringbranchen på præsentationstur rundt i Danmark.

 

- Den nye konceptbil er unik, idet den er udviklet i samarbejde med kendte leverandører til fødevare- og cateringbranchen, er udstyret med smarte løsninger og topmoderne teknologi, og har en meget kort leveringstid, fortæller salgschef Jacob Bender-Petersen.

 

Lastbilen har blandt andet en skræddersyet kølekasse med målene 9.940 mm (L) og 2.651 mm (H), leveret af Schmitz Cargobull, som kan indstilles med tre forskellige temperaturzoner, tør, køl og frost. Selve køleanlægget er leveret af Carrier.

 

Bilen har en 2.5 tons lift, som kan betjenes via en fjernbetjening. Liften er leveret af Bär Cargolift.

- Da fødevarebranchen er underlagt en meget streng lovgivning, kan opbygningen FRC-godkendes til distribution af letfordærvelige varer, fortsætter Jacob Bender-Petersen.

 

Den nye konceptbil er udstyret med Scania Driver Support, Scania Communicator og abonnement på Scanias Oversigtsrapport. Scania Driver Support er et elektronisk system i instrumentpanelet, der tildeler chaufføren stjerner og procenter, så han kan træne i at køre brændstoføkonomisk under sin kørsel. Scania Communicator, en boks til datatransmission, sørger for blandt andet at aflæse lastbilens brændstofforbrug, tomgang og påløb og hver uge sendes en rapport til ejeren, som får data om bilens performance og chaufførernes adfærd.

 

- Fokus på brændstoføkonomi og bundlinie er vigtigt for både vores kunder og Scania, så dette parameter må ikke glemmes, siger Jacob Bender-Petersen.

Da konceptbilen er udviklet i tæt samarbejde med Scanias samarbejdspartnere, går der mindre end 3 måneder fra ordreafgivelse til den nye lastbil er i drift. Alle Scanias 26 danske serviceanlæg over hele landet kan håndtere både service og reparation af lastbilen og liften. Udvalgte værksteder kan ydermere servicere både opbygningen og kølemaskinen.

 

Specifikationer:

•Scania P320 DB6x2*4 Euro 6 med Opticruise og Driver Support.

•Schmitz Cargobull kølekasse med 3 temperaturzoner

•Kassemål: Længde: 9.940 mm og højde: 2.651 mm

•Carrier kølemaskine

  • Bär 2,5 tons lift
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com