Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scania leverer 1500 lastbiler til Storbritannien

Søgeord:

13. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2265 gange

Læses i øjeblikket af:

1

To kunder står for den største enkeltordre på det britiske marked nogensinde.

To kunder står for den største enkeltordre på det britiske marked nogensinde.De to britiske vognmandsvirksomheder Eddie Stobart og A.W. Jenkinson Forest Products har til sammen bestilt 1500 nye Scania Euro-6 lastvogne. Det er Scanias største enkelte lastbilordre nogensinde til det britiske marked.

 

Leveringen af køretøjerne skal ske i løbet af de næste to år ifølge den købsaftale, som er blevet indgået mellem Scania og de to selskaber.

 

Den første aftale af denne type blev indgået i 2010 og blev fornyet i 2012. I løber at disse to aftaleperioder har Scania leveret 2000 køretøjer.

26 millioner kilometer

Emissionsstandarden Euro-6 blev obligatorisk for alle nye lastvogne i Europa med virkning fra og med den 31. december sidste år. Scania præsenterede de første Euro-6 lastvogne i 2011, og den anden generation blev præsenteret i sidste efterår. Indtil nu har Scania solgt 6500 Euro-6 lastvogne, og de Euro-6 lastvogne som Scania anvender i sin egen transportvirksomhed, Scania Transportlaboratorium og som kunder anvender i feltprøver, har tilsammen tilbagelagt 26 mio. km.

William Stobart, Chief Operating Officer hos Eddie Stobart:

 

- Vores beslutning om også i fremtiden at anvende køretøjer fra Scania er baseret på de gode erfaringer med vognparken hos Eddie Stobart og A.W. Jenkinson. Vi fandt ingen anledning til ikke at fortsætte relationen i sammenhæng med, at vi begynder at anvende Euro-6 køretøjer i virksomhederne. Den nye aftale giver os gode muligheder fremover.

Tredje store aftale

Claes Jacobsson, adm. direktør for Scania (Great Britain) Limited, tilføjer:

 

– Vi er glade for at kunne præsentere den tredje store aftale med Eddie Stobart og A.W. Jenkinson Forest Products. Siden den første aftale blev indgået for fire år siden, har vore salgs og servicegrupper arbejdet hårdt for at sikre at vi opfylder alle ønsker fra disse to vigtige kunder. Vi er derfor stolte over at begge virksomheder igen har valgt Scania som leverandør.

I aftalen indgår køretøjer af forskellige typer og forskellige specifikationer til forskellige typer af transportopgaver, blandt andet lastvogne fra G- og R-serierne. Service og vedligeholdelse skal udføres af Scanias servicenetværk i Storbritannien.

Stærkt brand

Eddie Stobart, der indgår i Stobart Group, er et af Storbritanniens stærkeste brands og velkendt for sine ikon-lakerede grønne lastvogne. I dag er Eddie Stobart navnet på en vognmandsvirksomhed med 2500 lastvogne. Virksomheden tilhører de ledende i branchen, når det gælder udnyttelse af køretøjer, så de giver højeste mulige effektivitet og dermed laveste mulige miljøpåvirkning.

 

A.W. Jenkinson Forest Products og datterselskab håndterer årligt mere end 2 mio. tons bioaffald, som opsamles fra fældningspladser, savværker og træindustrien rundt omkring i Storbritannien. Virksomheden er landets største leverandør af flis og barkprodukter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com