Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scania moderniserer anlæg i Horsens

Søgeord:

9. december 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

745 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Forbedrede forhold for kunder og ansatte.

I april 2017 åbner Scania dørene til et nyrenoveret og moderne værksted i Horsens for at forbedre kundeforholdene, opgradere mekanikeruddannelsesfaciliteterne og udnytte værkstedskapaciteten bedre.

 

Scanias renoverede anlæg i Horsens vil fremover kunne tilbyde helt nye og moderne indskrivningsfaciliteter og et behageligt opholdsrum for ventende gæster. Derudover vil værkstedspersonalet få bedre bade- og omklædningsfaciliteter, et nyt koldlager og meget mere.

 

- Scania er et kvalitetsmærke og for at fastholde vores konkurrenceevne er det vigtigt for os, at vi altid kan tilbyde vores kunder den mest professionelle service i de bedste rammer, fortæller servicedirektør Allan Kiby.

 

Scania er i trekantområdet repræsenteret med 4 store værksteder, hvilket er en overkapacitet i forhold til den nuværende markedssituation. Derfor har Scania Danmark besluttet fremover at samle alle aktiviteterne på de tre Scania-anlæg i Horsens, Fredericia og Kolding.

- Det kræver store investeringer at holde vores anlæg tidssvarende i forhold til arbejdsmiljø, effektivitet og kundefaciliteter. Da Scania-anlægget i Vejle er et lejemål, som snart udløber, og mange af vores kunder er placeret tæt på Horsens, giver det mest mening at lukke Vejle-anlægget, når Horsens-anlægget står klar, fortæller servicedirektør Allan Kiby.

 

Scanias uddannelsescenter for mekanikere, som hvert år afholder 1.200 uddannelsesdage for Scanias autoriserede værksteder, vil blive flyttet fra Vejle til forbedrede forhold i Horsens.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com