Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scania: Ny salgschef øst for Storebælt

Søgeord:

4. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2325 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jacob Bender-Petersen er netop tiltrådt som salgschef for lastbiler øst for Storebælt hos Scania Danmark A/S. Han er 40 år og kommer fra en stilling som Senior Finansiel rådgiver hos Nordania Leasing.

Jacob Bender-Petersen er netop tiltrådt som salgschef for lastbiler øst for Storebælt hos Scania Danmark A/S. Han er 40 år og kommer fra en stilling som Senior Finansiel rådgiver hos Nordania Leasing.Den nye salgschef har mere end 15 års erfaring i transport-

 

branchen og har tidligere arbejdet for Scania.

 

Forinden arbejdede han i mere end 7 år hos Statoil med salg af olieprodukter til vognmands-

 

branchen, inden han i 2007 kom til Scania Danmark for at styrke salgsafdelingen for bl.a. Fleet Management-produkter som flådestyring, trådløs overførsel og opbevaring af fartskriverdata samt optimering af lastbilernes driftsøkonomi ved hjælp af driftsdata fra køretøjerne.

 

Efter et par år hos Scania gik Jacob til leasingbranchen, hvor han hos Nordania arbejdede med salg af leasingprodukter for lastbiler og andet transportmateriel.

Det blev til knap 6 år hos Nordania Leasing, inden Jacob ”vendte hjem” til Scania igen. Her får han salgsansvaret for lastbiler øst for Storebælt i samarbejde med den erfarne salgsstyrke på Scania-anlæggene i Ishøj, Frederikssund, Holbæk og Sorø.

Solution Provider

- Jeg glæder mig til opgaven. Scania har markedets bredeste udvalg af Euro 6-lastbiler i det tunge segment med tilhørende serviceydelser som FMS, finansiering, forsikring, udlejning, chaufføruddannelse med mere, siger Jacob Bender-Petersen.

 

Han tilføjer:

 

- Det spændende ved salg er ikke ”bare” at sælge lastbilen men at rådgive kunderne og sammensætte de mest driftsøkonomiske og effektive pakkeløsninger. Det er ikke for sjov, at Scania kalder sig markedets bedste Solution Provider, og jeg glæder mig til at komme i marken sammen med de øvrige medarbejdere i salgsafdelingen og møde kunderne på deres hjemmebane.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com