Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scania og forsvaret indleder ventet samarbejde

Søgeord:

10. juli 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

970 gange

Læses i øjeblikket af:

0

900 lastbiler skal afleveres.

 

Forsvarets Materiel- & Indkøbsstyrelse (FMI) havde i går inviteret Scania til en fejring af den officielle opstart af rammeaftalen på køb af op til 900 lastbiler og serviceydelser til en estimeret værdi af op til 1.5 milliarder kroner.

 

I dagens anledning var der inviteret en række af de involverede personer i projektet, som startede med en tender helt tilbage i 2013.

 

- Det har været en lang proces, men det har også været en lærerig, positiv og meget udviklende proces. Gennem hele forløbet har Scania vist sig at være en professionel partner, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet, sagde brigadegeneral Anders Mærkedahl Pedersen i sin tale.

 

Det er nu tid til, at projektet går ind i en ny fase. Planlægningen af de endelige detaljer omkring produktionen og implementeringen af de første 300 lastbiler i Forsvaret er i gang, og det forventes at de første lastbiler ville kunne leveres i løbet af andet kvartal 2018. Med Scanias unikke modulsystem, vil Forsvaret kunne løse såvel logistik som operationelle opgaver baseret på samme produktplatform. Dette giver større fleksibilitet og er samtidig med til at optimere den samlede investering.

- Scania skal nu være med til at sikre, at der er en forståelse for de mange muligheder, der er for at opbygge en Scania præcis til brugernes behov, fortæller projektleder Henrik Tarris.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk