Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scania R 520 V8 Euro 6 - nu som udlejningsbil

Søgeord:

1. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2325 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vognmand Søren Egeskov fra Slagelse har netop sat Scania Rentals første R 520 til udlejning i drift. Dermed er han den første kunde, der ruller ud i Scania Rentals seneste udvidelse af udlejningsflåden med Scanias legendariske ”King of the Road” V8-lastbil i Euro 6-version.

Vognmand Søren Egeskov fra Slagelse har netop sat Scania Rentals første R 520 til udlejning i drift. Dermed er han den første kunde, der ruller ud i Scania Rentals seneste udvidelse af udlejningsflåden med Scanias legendariske ”King of the Road” V8-lastbil i Euro 6-version.- Jeg driver en lille vognmandsforretning med to lastbiler. Fleksibilitet er afgørende for mig, så Scania Rentals udlejningsløsning passer perfekt til min forretning, siger Søren Egeskov.

 

Han har de seneste ca. 2 år kørt med en lejet Scania R 500 fra Scania Rental, og med stigende efterspørgsel satser han nu med endnu en lastbil i sin forretning.

 

- Jeg har ikke råd til at have en bil holdende stille, hvis der kommer en nedgang i efterspørgslen. Ved at leje i stedet for at lease eller købe kan jeg tilpasse forretningen til markedet på meget kort tid. Det reducerer den økonomiske risiko i nedgangstider, fastslår Søren Egeskov.

Han har netop fejret 5-års jubilæum som vognmand. Han er i sin tid udlært som lastbilmekaniker hos Scania.

 

De seneste fire år har Søren Egeskov primært kørt køle- og frysetransport til grossister og terminaler på Sjælland for en stor vognmand i Aarhus. Hans lastbiler kører mellem 100 og 120.000 km om året, så driftssikkerhed er afgørende for, at han kan tilbyde sine kunder et højt serviceniveau.

 

- Ved at leje er service, vedligeholdelse og reparation inkluderet i prisen. Ja, selv dækslitage er indeholdt i lejen, så der er ingen risiko for grimme økonomiske overraskelser. Jeg skal bare koncentrere mig om at servicere mine kunder, fastslår Søren Egeskov.

Distributions-, entreprenør- og langturskørsel

Scania Rental råder over en stor udlejningsflåde af bl.a. distributionslastbiler til lokal kørsel samt sættevognstrækkere til både national og international kørsel.

Med tilføjelsen af den nye Scania R 520 Euro 6 som 3-akslet sættevognstrækker i udlejningsflåden tilbyder Scania Rental udlejnings-lastbiler med markedets bedste miljøegenskaber fra 250 til 520 hk til bl.a. distributions-, entreprenør- og langturskørsel.

 

Mette Kjølby, ansvarlig for Scania Rental i Danmark:

 

- I den kommende tid sætter vi 15 nye R 520'ere ind i udlejningsflåden. De skal supplere vores 2- og 3-akslede R 450- og R 490-trækkere, som vi har sat i drift de seneste par år. Scania Rentals udlejningsflåde er i øjeblikket på ca. 140 enheder. De seneste par år har vi kun sat Euro 6-lastbiler ind i udlejningsflåden, så ved at leje får vores kunder - ud over fleksibilitet, økonomisk tryghed og driftssikkerhed – også mulighed for at tilbyde markedets bedste miljøegenskaber til deres egne kunder.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com